Flaggstångsbelysning

Vem behöver en utomhusgran när man istället kan sätta snygg belysning i flaggstången? Flaggstångsbelysning är något som har blivit otroligt populärt på senare år och det finns en uppsjö av olika belysningar på marknaden, så det är bara att välja den typ och färg som passar just dig bäst.

Lys upp vintermörkret

När vintern närmar sig så letar vi efter sätt att lysa upp vår tillvaro. Det är därför vi har annammat traditioner som Lucia och adventsljusstakar. Vi älskar ljus på vintern. När det gäller din flaggstång så kan en ljusslinga skapa en otroligt snygg och stämningsfull belysning och på så vis lysa upp vintermörkret. Detta är något som fler och fler har insett och flaggstångsbelysning har blivit en allt mer vanlig syn runt om i landet.

Olika modeller

Det finns olika modeller av belysning, men se till att välja en som har bra kvalitet. Det är inte svårt att montera belysningen och det finns även laggstångsbelysningar som endast monteras på stången, så du behöver inte vara orolig för att något måste förankras i marken. När du köper din belysning, se till
att den lämpar sig för utomhusbruk. Se också till att du har den höjd på din flaggstång som belysningen lämpar sig för. Det är även bra om det finns reservdelar att tillgå om en lampa skulle gå sönder.

Sen är det bara att bestämma färg på lamporna och vilken design du tycker om. Kanske tycker du bäst om den som ser ut som ljusstavar som går ner från laggstångstoppen. Kanske tycker du bättre om Nordic light-känslan eller en design som ser ut som en riktig ljusgran? Det finns till och med en stjärna som man kan sätta i toppen om man skulle vilja. Vad du än väljer så kan du vara säker på att det kommer att förgylla vardagen för dig i höstmörkret och grannarna kommer troligtvis att avundas din snygga flaggstångsbelysning.

  • Flaggtångsknopp med LED belysning

    Byt till en flaggstångsknopp med LED belysning om ...

    kr 1.105,00
    Lägg till i varukorg Detaljer