Billiga flaggstänger

Letar du efter billiga flaggstänger så är det fortfarande viktigt att den är av bra kvalitet. Undersök marknaden och säkerställ att du köper säker flaggstänger av god kvalitet. Säkerheten är allra viktigast och det du absolut inte vill uppleva är att din flaggstång helt plötsligt skulle gå av!

 • Flaggstång – Original

  Nordic standard flaggstång levereras med kula, lina, knape ...

  kr 3.575,00kr 17.150,00
  Välj alternativ Detaljer
 • Flaggstång – U-balk

  Classic montage, U-balk system flaggstång. För montering ...

  kr 4.600,00kr 18.300,00
  Välj alternativ Detaljer
 • Flaggstång – vev system

  Flaggstång med invändig lina och vev. Vevsystemet ...

  kr 6.075,00kr 15.600,00
  Välj alternativ Detaljer
 • Flaggstång – invändig lina

  Flaggstång med manuell invändig lina och lå...

  kr 5.100,00kr 7.400,00
  Välj alternativ Detaljer

Billiga flaggstänger vid Flaggstångs-kompaniet

Hos oss på flaggstångskompaniet kan du känna dig trygg. Vi marknadsför och levererar billiga flaggstänger i glasfiber, flaggor och andra tillbehör till mycket konkurrenskraftiga priser. Vårt företag går så långt tillbaka som 1931, så ni vet att ni handlar med ett seriöst bolag när ni vänder er till oss. Vi leverear billiga flaggstänger, flaggor och tillbehör till både privatpersoner och företag runt om i norra Europa. Med oss vet ni att ni köper en produkt till det bästa riset och av den allra bästa kvaliteten.

Våra flaggstång produkter

Fördelar med glasfiber är att de är lätta att hantera, tål väder och vind, behöver minimalt med underhåll och aldrig behöver slipas eller målas. Våra laggstänger tillverkas med 4-8 lager glasfiber och färgas vita. I vårt sortiment hittar ni billiga flaggstänger på 9 meter, 10 meter, 12 meter och 14 meter. Alla har ett fällbart markfäste, guldkula, knape och lina. Ni hittar även andra tillbehör som flaggor och vimplar, flaggstångsbelysningar, flaggstångsknoppar, samt olika typer av fästen och fundament.

Så om du nyligen har byggt ditt allra första hus, eller kanske köpt ett hus utan flaggstång, så kan du i lugn och ro vända dig till oss. Vi hjälper dig med allt du behöver veta. Vi har levererat och installerat billiga glasfiberflaggstänger till tusentals hem genom åren. Detta har gett oss stor kunskap och vi hittar gärna bra lösningar på problem som kan tänkas dyka upp. Vi kan allt om flaggstänger och vi ser till att du får det billigaste, men ändå det allra bästa som idag finns på marknaden.