Flaggtångsknopp med LED belysning

kr 1.105,00

Byt till en flaggstångsknopp med LED belysning om du vill att din flaggstång tänds eller din gamla knopp har blivit ful av vind och vind.

Amerikansk LED teknologi. Ger svagt ljus på flaggstången. Lätt montering.

OBS begränsat parti

Der er 2 års reklamation og 2 års garanti på produktet.

Artikelnr: led Kategori:

Beskrivning

Det kanske lätt går en förbi, eftersom man kanske inte ställer sig och tittar upp på just flaggstångsknoppen så ofta. Den sitter ju trots allt ganska högt upp. Det händer dock ganska ofta att man helt plötsligt inser hur ful den har blivit och man kan inte riktigt släppa tanken på att man skulle behöva byta ut den. Det kanske inte många vet är att man faktiskt kan byta ut den. Ibland kan det finnas andra anledningar till att man vill byta ut den, man kanske helt enkelt gärna vill ha en knopp som har snyggare design än den nuvarande. Det finns otroligt många olika knoppar att välja på. Se bara till att du tar ner flaggstången säkert när du ska byta ut den.

Flaggstångsknopp – Olika design

Som med så mycket annat, så finns det många olika typer och material att välja på när det gäller flaggstångsknoppar. De material som är allra vanligast idag är mässing, aluminium, glasfiber eller plast. En kula som är tillverkad i stryktålig plast behåller ofta sin glans länge och detta är så klart positivt eftersom knoppen betyder väldigt mycket för helhetsintrycket. Om man vill veta vilket håll det blåser åt, så kan man köpa en flaggstångsknopp i tålig mässing som har en vindpil. Detta kan göra att det blir lite extra roligt att hissa flaggan. Om man däremot inte vill ha en traditionell knopp, utan är ute efter något som är lite annorlunda, så kan man välja en kula i plast. Här kan man i stort sett hitta vilken färg man vill att sätta i toppen.

Flaggstångsknopp – Olika storlekar

När man väljer flaggstångsknopp är det bra att veta hur hög flaggstång man har. Vissa storlekar på knopparna lämpar sig nämnligen bara för en viss längd på stången. Om du inte vet längden, så får du ta fram tumstocken, lycka till.