/Flaggstångsfundament
Flaggstångsfundament 2018-01-30T13:55:26+00:00

Flaggstångsfundament

Det finns olika sätt att säkerställa att din flaggstång står säkert. Om du vet att din flaggstång kommer stå på precis samma ställe år efter år så är det kanske lättare att gräva ner den och gjuta fast den ordentligt. Men vill du däremot ha en flaggstång som du kan flytta, eller om du vill ha en flaggstång på ett ställe där det inte finns någon som helst möjlighet att förankra den i marken, så kan du köpa ett flaggståndsfundament.

Hur använder man flaggstångsfundament

Vanligtvis är flaggstångsfundament gjutna i betong eller cement och de är tillverkade just för detta ändamålet. Det är viktigt att du väljer rätt fundament för höjden på din flaggstång för att den ska så riktigt stabilt och säkert. Man kan oftast välja om man vill sänka ner flaggstångsfundamentet i marken eller om man vill ha den stående på marken.

Vart använder man flaggstångsfundament

Det är vanligt att man ser flaggstänger med flaggstångsfundament vid temporära utställningar eller vid butiker. Fundamenten används även ofta vid parkeringar för att skydda flaggstängerna från att bli påkörda. Det som är så bra med dessa är att de är flyttbara, så man kan ta med sig dem om man vill. Tänk bara på att de är väldigt tunga och man behöver någon typ av maskin som hjälpreda när man ska lyfta dem. De kan väga runt 850 kg styck. Vissa återförsäljare hyr ut fundament till dig om du bara behöver dem för en viss tidsperiod och då kan det ju vara bra att undersöka om de kan hjälpa till med att köra dem på plats och att sedan hämta dem.

Olika design

De olika flaggstångsfundamenten kommer i olika design och det kan faktiskt vara viktigt att välja rätt här, just för det estetiska uttrycket. Flaggstångsfundamentet blir en del av själva flaggstången. Man kan hitta allt ifrån runda till ovala och så finns det de som har en mjukt utformad kontur, liknande ett cirkustält. Se bara till att flaggstångsfundamentet som du väljer är stabilt nog för din flaggstång och sen är det bra för dig att bestämma vad som tilltalar just dig.

ALLTID 15-ÅRS GARANTI PÅ FLAGGSTÄNGER FRÅN FLAGMORE/TIDAHOLM